I am

That's IP ♥


I am
Boleh panggil Ieda ♥
5 December

FOLLOW + DASHBOARD

G-Dragon ♥



Thank you Gemok! ;)


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera kepada anda semua yang membaca blogger ini. HAHA

Anyeong haseyo...


Okay kita teruskan kepada tajuk dekat atas tuh lah ya?

Thank you Gemok! ;)

Gemok ini adalah budak yang Ieda suka panggil dia Gemok lah. Tapi dia tak Gemok pun. Ieda yang Gemok sebenarnya. Dia itu comel jew. HAHA 

Itulah dia budak comel tapi Gemok! Eja! HAHA

Hari ini 26.11.2014 dia bagi kita hadiah yang best gila. Untuk birthday Ieda yang lepas pada 05.12.2014
Tahu jew lah Ieda ini suka sangat makan kan. Dia belanja Ieda makan memang best sesangat.

Okay Pizza Hut menjadi pilihan dia. Sebenarnya dia dah lama rancang rupanya.
Okay rasa sangat terharu, gembira, nak nangis tapi yang paling-plaing Ieda rasa adalah bahagia.
Dah lama sangat orang tak buat kejutan untuk Ieda nie. HAHA

Terima kasih sesangat My Bambam Gemok !

I love you! Saranghae <3

Okay nak sambung sikit pasal hari ini.
Ieda teman dia shopping jew. Okay kira banyak juga lah yang dia shopping.
Kasut. Stoking. Tapi yang paling banyak dia shopping adalah makanan.
Dia shopping punyalah banyak tapi yang habiskan semua itu adalah Ieda.
Rasanya dekat 75% Ieda yang habiskan makanan tuh. HAHA dia makan sikit jew kenyang.

Maklumlah kami melepaskan geram selama tak keluar dari hostel ini selama seminggu dengan kelas yang tak mula lagi asyik bagi cuti jew. 

Okay lepas ini dah mulalah kami busy. Okay takutttt! :(

In Shaa Allah boleh. Okay sem ini Ieda akan cuba naikkan pointer lagi ! Berusaha !

Okay itu sahaja. Ieda tak ada idea rasanya nie. Mengantuk dan Penat berjalan. Bye !

Assalammualaikum ! :)