I am

That's IP ♥


I am
Boleh panggil Ieda ♥
5 December

FOLLOW + DASHBOARD

G-Dragon ♥



Selamat hari raya , maaf zahir dan batin .


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera . Anyeong haseyoooo :)

Hai semua apa khabar . Dah berapa minggu Ieda tak updates blogger ya . HAHA
Rindu Ieda tak ? Rindu tak ? Heyy , Dah puasa dah raya .
Apa-apa pun Selamat hari raya maaf zahir dan batin :) Maafkan saya jika ada terkasar bahasa ya .
Maafkan apa saja kesalahan atau kesilapan saya , halal kan makan dan minum saya ya :)

Tahun ini raya temanya adalah wana kesukaan dan kegemaran Ieda . HITAM . wahaha bestnya !
Semua family pakai baju hitam dan kelabu :) Suka suka :) I love you lah . HAHA .

Tapi yang sikit tak bestnya tak ramailah raya tahun ni , separuh jew yang ada yang separuh lagi balik raya dekat kampung , ada yang kerja . Okay tetiba rasa sedih sikit .
Dan satu lagi raya kali ini sekejap jew , tak lama pun . Sebab Kolej bagi cuti sekejap jew . So sedih .
Heee , apa-apa pun Alhamdulillah semuanya berjalan lancar . 
Jom tengok gambar raya jom :)





I love Abah 
I love Mak  
I love Wan  
I love Atok 
I love my family :)

Okay ini sahaja agaknya buat masa sekarang ini .
Sekian terima kasih .
Terima kasih kerana membaca :)

Anyeonggg :)