I am

That's IP ♥


I am
Boleh panggil Ieda ♥
5 December

FOLLOW + DASHBOARD

G-Dragon ♥



Majlis Graduasi 2012 .

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca blogger Ieda ini . Harap khabar anda semua sihat saja dimasa ini ya . :)

Okay , kita teruskan dengan apa yang Ieda nak updates dan post hari ini okay . Nampak tak nampak tak tajuk tuh , Heee . Majlis Graduasi untuk pelajar tingkatan 5 . Huhu , dah nak habis sekolah dah . Tak lama lagi dah nak SPM . Heyy , amat menakutkan lah . Tapi relax jew lah , pasti kita dapat lalui masa-masa yang sukar ini dengan tenang . :)

Majlis Graduasi ini diadakan pada 18 Oktober 2012 . Majlis ini dah rasa macam dekat Universiti jew , yelah debaran nak pakai jubah tuh , memang buat orang rasa gementar dan takut . Apa-apa pun semuanya berjalan dengan lancar , walaupun majlis ini agak membosankan agaknyalah . Tapi yang bestnya dapat eratkan hubungan dengan kawan-kawan . Semua sporting , tak kira kelas yang pandai ke , kelas yang bawah-bawah ke , semuanya tak berlagak , dah macam satu keluarga jew rasanya . Best sangat . :)

Bila dah naik pentas tuh memang tak tahu nak pandang mana , bila dah pegang sijil tuh memang dah gelabahlah , agak-agaknya kamera pun tak dipandang . Malu malu malu . Hewhew :)

Okay , apa kata tengok sajalah gambar-gambar yang gila dan sweet-sweet . Hewhew :) Jum .


Ini semua kawan kelas Ieda .
Semua orang awesome .


Ini gegirl yang banyak cakap dalam kelas . Hee


Peace . Kecix , Atikah and Me :)


Ieda with Bella and Nina .



Awesome family .



Budak ini kalau bercerita memang panjang gila . Hewhew :)


TOP gegirl . Peeewiit :)


Dengan budak muka ketat . Haha !


I Love You Friends :)




Pelajar perempuan 5 Utama :)


Mereka berdua bersama junior mereka . Hewhew :)


Atikah with Hafiz .


Yang pakai tudung coklat itu cikgu kesayangan kami :)


Mereka gegirl yang comel :)


Hafizzie and Halimah :)

Untunglah , untunglahh . K jelous sikit :)



Halimah dan Emal :)


Dan ini saya bersama Lee :)

Semuanya akan jadi awesome bila mereka semua bercakap dan buat bising dalam kelas . Mesti nanti Ieda rindu sangat waktu-waktu macam ini kan . The best lah semua orang . Nanti dah berjaya jangan lupakan Ieda tau . Dan buat SPM nanti baik-baik , jawab betul-betul dan jangan lupa study okay .

Heyy , zaman persekolahan akan tamat tak lama lagi . Sebelum tamat kami akan melalui perang dan perang untuk menjawab paper SPM nanti . Pembaca blogger ini , doakan Ieda dan kawan-kawan Ieda berjaya ya . :) . Ieda hargai sangat kepada pembaca yang rajin baca blogger Ieda yang agak membosankan ini . Apa-apa pun Ieda doakan pembaca blogger Ieda sentiasa sihat dan berjaya dalam kehidupan ini okayy :)

Sebenarnya gambar ini banyak lagi , tapi nanti berat lah . Hee , nanti tengok sahaja lah dekat FB Ieda okay .

SPM akan bermula kemudian semuanya akan memulakan kehidupan yang baru dengan azam yang baru .
Kawan-kawan , Ieda harap korang semua tak lupakan Ieda tau nanti . Jangan lupakan Ieda tau :)

Emm , yang sedihnya masa graduasi niw . Ieda tak dapat nak berborak dan duduk rapat dengan bestie Ieda , Hurmm . Gambar kenangan dengan dia pun tak ada . Emm , tapi tak apa lah . Apa-apa pun semuanya baik-baik saja . :) Semua orang gembira dan walaupun sedih itu datang kita harus lupakan suapaya kita boleh terus jalan maju kehadapan dan berbahagia pada masa yang akan datang :)

Yang bestnya lagi lagi lagi lagi gilanya tuh . Ieda dapat bergambar dengan 'Si Cicak Kobeng' ini . Alahai , budak yang tercomel tuh lah . Yang paling  paling paling dan paling comel itu lah . Nama dia Akmal :) Ieda kenal dia dari sekolah rendah lagi . Dia memang kawan yang paling comel lah . HAHA , walaupun rumah depan-depan jew tapi still malu nak tegur-tegur . Haha , apa-apa pun terima kasih sangat sebab dah cipta kenanagan yang paling indah kawan . :) Ini dia Akmal Firdaus Skymmar :)


Kan kan kan dia comel kan . Betul tak ? Hewhew :)
Apa-apa pun terima kasih kawan :)


Now , penat dan penat . Apa-apa pun terima kasih sekali lagi kepada pembaca blogger Ieda ini ya :)
Selamat malam .

Salam sayang daripada Ieda .